resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6451
    umarım türkiye kupasında sadece yedekleri oynatır kendisi. ben mesela kupada nasıl bir 11 görmek isterim ? cenk-olcan-semih-koray-tarık-jem-bilal-emre-sinan-sabri-umut. bu adamları da görmüş oluruz hem. zaten rotasyon konusunda fena değiliz gibi, ben bu sene resmi maçlarda sanırım sadece hamit'i, cenk'i, tarık'ı ve eray'ı göremedim. yani rotasyonu fena yapmıyor hamza hoca.

    yalnız bazı taraftarlarımızın da dediği gibi, bazı oyunculara forma verirken "evlatçılık" denen şeyi yaptığını düşünüyorum. şimdi, keşke bunu yapmasa. belki bu da düzelecek. sene başında nasıl futbol oynuyorduk hatırlayın. şu an daha iyiyiz. umarım daha iyi olacağız. bu demek değildir ki kendisi mükemmel. değil. ama şu yönetimle, ve en en en önemlisi dernek olarak yönetildikçe, mükemmel yönetimler ve hocalar çok zor gelecek. bu yönetim hamza hoca'yı gönderirse bülent korkmaz'ı, ziya doğan'ı falan getirir. o yüzden eleştiri yapacaksak önce dernek olma mevzusuna yapmalıyız. sonra bizim eleştirimize gerek bile kalmayacak, kulüp sahibi bizi mutlu etmek için en güzel projeleri getirecektir.

    devam hamza hoca, iyi gidiyorsun. daha iyiye gidip, değişiklik konusundaki sorunu çözersen, daha da iyiye gidiyor olacaksın. devam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın