• 437
    bağlı olduğu aktifbank ve emri altında çalışan müşteri ilişkilerinde de kanı bozuklar bulunduran oluşum.

    bu ahlaksız firmanın hangi yollarla hayatımızın içine sokulduğu malum, yaptıkları başka bir itliği sizlerle paylaşmak istiyorum.

    geçtiğimiz günlerde galatasaray' ın bir karşılaşmasına iş amacıyla türkiye' de bulunan yabancı misafirimizi davet ettim ve kendisi adına passolig kart çıkartma talebinde bulundum.

    internet ortamında yapmış olduğum işlem tüm bilgileri doğru girmeme rağmen başarısız oldu ve benim kartımdan 29 lira masraf çekildi, ben de bu sebepten dolayı müşteri ilişkilerini aradım, kartımdan 29tl çekildiğini ve üyeliğin oluşmadığını söyledim. yetkili kişi işlemin bir kez daha yapılması gerektiğini ve yapılan ekstra çekimin 2 gün içinde tarafıma yatırılacağını söyledi. haliyle bende misafirimizi şampiyonlar ligi maçına götürmek istediğimden işlemi tekrarladım.

    karşılaşmadan 2 gün sonra paranın tarafıma geçmediğine dair müşteri hizmetlerini aradım, bir talep oluşturdular ve kendilerine talep dosyasına eklemek adına kart hesap özetimi gösteren bir mail göndermemi istediler, daha telefondayken istenilen maili oluşturup gönderdim.

    aradan 2-3 gün geçtikten sonra durumla ilgili bilgi almak için saygıdeğer aktifbank müşteri hizmetlerini aradım, arayınca bu ahlaksızların yetkililerine ulaşmak yüzlerce şikayet aldıklarından dolayı tabii ki kolay değil. bubi tuzağı gibi olan menüde oradan oraya sizi alakasız yerlere aktarıyorlar. zorlu birkaç aramadan sonra, yetkili kişiye ulaşabildim. müşteri ilişkilerindeki kişi talep oluşmadığını söyledi, ben de bu kişiyi telefonu kapattırmadan bir mail daha gönderip dosyayı oluşturana kadar telefonda tuttum.

    talep oluşturulduktan sonra neredeyse 10 gün geçti ve müşteri ilişkileriyle 3-4 defa daha görüştüm, bugün nihayet tarafıma dönüş yaptılar. fakat görüşmek istedikleri kişi ben değil, kart çıkartmış olduğum türkiye' den binlerce kilometre uzakta olan bir iş adamı şahsiyet. şikayeti oluşturan ve kartından fazla para çekilen ben, görüşmek istedikleri kişi passolig kartın sahibi. neden? sebebi çok basit, çünkü ona ulaşamayacaklarını biliyorlar.

    buradan kendilerine açık çağrı yapayım olur da bankalarının veya bağlı oldukları holdingin mensubu birileri buraları okuyordur. ne 29 lira paraya ihtiyacım var, ne de sizinle görüşürken yapmış olduğum 29 liralık telefon faturası umrumda. iktidar yalakası kuruluşunuzdan o 29 lirayı gerekirse durumu hukuksal boyuta taşıyarak bir şekilde alacağım. istediğiniz kadar siz bu ülkedeki insanların hakkını gasp etmeye çalışın, haklı olduğum bir durumda haksız duruma düşürülüp yasal olmayan bir yolla paramın üstüne yatmaya çalışmanızı kabul edemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın