resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10065
    (bkz: çöp)

    hadi artık burak fanı arkadaşlar, içinizden itiraf ettiğinizi biliyoruz ama bir de açık açık söyleyin şunu. bu adam gibi forvetlerin devri geçmiştir. hoş kendisine bırakın forveti, ne kadar futbolcu denir o da ayrı ya neyse. allah bizden bam'ı kurtardı "bu" ikilisini verdi anasını satiym. *

    günümüz modern futbolun forveti gezgindir, topla arası iyidir, çalım atar, dripling yapar ve gerektiği zaman açık oynar. 90'ların 2000'lerin forvet tipi burak gibi ayağına top isteyen tarzda forvetlerdi ve artık onların hükmü kalmadı. çünkü artık takım oyunu önemli ve bir forvet takım oyununu baltalamayacak, o oyuna ya seve seve ya seve seve katılacak ve katkı yapacak.

    kendisinin karakter açısından da sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. takım şampiyonlar ligi'nde çok önemli bir benfica deplasmanına çıkıyor 3 kasım 2015'te ve sen yine hiçbir halt yapamadığın gibi takımı nerdeyse 10 kişi bırakayazıyosun. hiç sallamıyorsun maçı. şükür ki hakem es geçti o pozisyonu amk.

    devre arası sanmıyorum ama bu yaz mutlaka kendisi ve kendi gibi diğer çöplerden kurtulmalıyız. gerçekten dayanılacak hal bırakmadı bu adamların tripleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın