resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6424
    bu senenin torbaları bunlar.

    http://bilkentgazete.wpengine.netdna-cdn.com/...torbalar-315x315.jpg

    1. torbadan çektiğin takım kağıt üstünde en kötü üçten birisi henüz sezon başlamadan zenit ve psv ile beraber. bu cepte dursun.

    şimdi o takım, yani geçen sene liginin şampiyonu olan birinci torbanın en zayıf 3'lüsünden birisi olan takım bu sene liginde 5., yanlış duymadınız 5., daha 8. haftada liderden 8 puan fark yemiş, yani o geçen senenin şampiyonuyla uzaktan yakından alakası yok, rezil durumdalar. portekiz 1. liginden 5 takım sayın deseler benfica, sporting lizbon, porto, braga'dan sonra 5. takım çoğu futbolseverin bile aklına gelmez, işte bu ligde 5. sırada adamlar.

    http://www.bahiscipro.com/...iz/1-ligi-liga-bwin/

    karşına çıkıyor, birçok oyuncusu da yok, gaitan'dan başka adamları da yok, havada karada yenmen lazım, oynadığın oyuna bak, oyuncu değişiklik dakikalarına bak, korkaklığa bak.

    ya beraberlik işine yaramıyor kardeşim, azıcık kafan çalışıyorsa şu maçtan galibiyet dışında bir sonucun işine yaramadığını bilmen lazım.

    oyuna başlıyorsun, hasbelkader güzel de başlıyorsun, işimiz hep rastgele çünkü. gol gelmiyor, yiyorsun, oyuncu değişikliği yapmaya kalkıyorsun ama yine tesadüfi bir gol buluyorsun, değişiklikler hemen rafa kalkıyor çünkü korkaksın, beraberliğe tutunmaya çalışıyorsun, adamlar üzerine zehir zemberek gelmeye başlıyor, maç bağırıyor değişiklik için avaz avaz, yapmıyorsun, 2. golü yiyorsun, sonra bir zahmet adamları sokuyorsun oyuna ama sahadaki oyun 1-1'deki oyun değil artık.

    bütün beceriksizliklerine rağmen yasin o golü atsa yine paçayı kurtaracaksın ama allah işte, sen her çapsızlık yaptığında yanında olmuyor.

    bir git kardeşim, böyle korkak galatasaray teknik direktörü olmaz, olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın