resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1768
    turk insaninin futboldan anlamadigini gormek icin podolski ile ilgili yorumlarini dinlemek yeterli. podolski'yi anlamiyorlar demiyorum kesinlikle karistirilmasin, futbolu bilmiyoruz diyorum. adamin sahada yaptigi seyi yanlis zannediyoruz adam dogruyu yaparken. cunku sabri gibi adamlarin yaptigi yanlislari yillarca dogru diye gosterdiler bizlere, siz de haliyle dogru yapana yanlis gozuyle bakiyorsunuz.

    3 kasim benfica macinda her savunmaya gelisinde bir cizgi oyuncusunun yapmasi gereken savunmayi yapip uctaki kanat oyuncusunu karsiladi. eger bizim kaleye gore daha uzakta olan kanattaki futbolcu ice dogru gelmisse one cikip onu alarak arkasindakini bekine birakip, eger top orta sahadaysa cizgiye gecip topun gelme olasiligi yoksa bile kanattaki oyuncuyu kendisi aldi. boylelikle kendi kanadindaki bek oyuncumuz rahatca ice dogru gecip savunma oyunculari arasindaki boslugu daraltip gerekirse one cikabilecek de opsiyon sagladi.

    sabri ne yapti? sabri her pozisyonda merkezdeki oyuncuya bakti sadece. kanattaki adama sadece yuzu oraya donukse kostu. ikili bindirme geldiginde kendisi arkadan gelen oyuncuyu karsilamasi gerekirken bizim bekin ne yapacagini izledi. en vahimi ise ikili atak yedigimizde topu tasiyan kisi pas verip tekrar pasi almak icin one dogru kostugunda sabri sadece oldugu yerde durdu. bunu bir kac pozisyonda yapti ve ben inanamadigim icin boyle bir seye acaba sakat mi dedim her seferinde. yoo, top ona dogru gelecek oldugunda aninda depar atti.

    podolski'yi cizgiye skstirdiginizda verim alamazsiniz. sneijder de oyle. bu adamlari iceriye yakin tutmak zorundasiniz. sonra podolski gorunmedi. yoo gayet gorundu. ozellikle savunmada esek gibi defans yapti. surekli erken pozisyon alip kanadinin ters yakalanmamasi icin ugrasti.

    turkiye'de, televizyonlarda futbol egitimi verilmeli. pozisyon bilgisi asilanmali herkese. pozisyon gerekliliklerini ve bunun nasil yapildigini ogrenirsek belki izledigimiz seyi yorumlamayi da ogreniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın