resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6398
    türk teknik direktörlerin ıq'ları gerçekten çok ama çok düşük. hiçbir zeka pırıltısı yok ve fahiş hatalar yapıyorlar. şenol güneş ve ersun yenal'ı biraz ayırıyorum. yeterli değiller ama yine de diğerlerine göre görünen bir farkları var.

    hangi yanlışı saysak ki bilmiyorum. takımın en çabuk ve en diri adamını tam da ihtiyacımız olduğu anda oyundan alıyor. yerine sabri'yi koyuyor. o sabri ki ilerde yaptığı pres nedeniyle bitik bir hale gelmişti.

    rodriguez diye futbolu çok iyi bilen genç ve dinamik bir adam var ama 18'de yok. burak ve umut futbolcu değil arkadaş değiiiil. hala anlayamıyor, anlamıyor. arkadaş bana eskişehir maçında değil, benfica maçında gol atacak adam lazım. bu iki futbolcunun da futbol zekası sıfır.

    emre sana futbolcu olamazsın dedik ve sen bizi utandırmadın. yaptığın o fotokopik hata kaçıncı sayılarını unuttum. arkadaş sen ne içip çıkıyorsun maçlara bir bilelim ya...

    bilal avrupa kupalarında bir tık eksik kalıyor. sen hala onda ısrar ediyorsun.

    hakan balta her maçta mutlaka ölümcül bir hata yapıyor ama sen buna çözüm bulamıyorsun.

    şartlanmış olarak beşten fazla yabancı oynatmıyorsun. öyle bir his varki bende elinden gelse onbir yerli evlatla oynayacaksın.

    daha önce de yazdım. milli takım maçları arasında gerçek bir teknik direktör getirilebilseydi belki de şimdi guruptan çıkmıştık.

    artık bu sonuçtan sonra guruptan çıkmak hayal oldu.

    ligde saçma sapan oyunlarla alacağın galibiyetlerin nazarımda hiçbir kıymeti yoktur hh. takıma faydalı o-la-mı-yor-sun.
    sözünde durman mümkün mü? tabi ki hayır. arkana almışsın fatih terim'i istediğin gibi oynayabilirsin galatasarayla. ama unutma ki milyonlarca taraftarın ahını alıyorsun.

    hh ile avrupada başarı tamamen hayal arkadaş. ha-yaaaaal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın