• 64
    daha önce yazan oldu mu bilmiyorum, ama atv ana haber bülteni'nde bu maci izlemek icin baskent'ten basbakan'in yaninda alti bakan ve yüz (100!) milletvekili geldigini söylemislerdi.

    sonra bülent tulun, turgut özal'dan beri futbol'a en cok ilgiyi gösteren basbakanin erdogan oldugunu, ve bunun futbol adina büyük sans oldugunu filan söylüyordu.

    zaten mac esnasinda bir cok kez basbakani gösterdiler.

    kabul, atv hükümet kanali gibi birsey artik. elbette yüceltecekler hükümet elemanlarini. ancak, benim merak ettigim su: basinda acaba birileri cikip, "yahu böyle bir macta 6 bakan ve 100 milletvekili'nin isi nedir, bu adamlar hangi imkanlardan faydalanarak, ne sekilde kayseri'ye geldiler, bu adamlarin yapacak baska isi gücü yok mu?" diye soracak mi? bir basbakanin, 6 bakanin ve 100 milletvekilinin bir milli maci izlemesiyle futbolumuzun kalkinacagini hic zannetmiyorum.

    kim bilir, belki kendi sehirleri olarak gördükleri kayseri'de, kendilerinin olarak gördükleri stadyum'da bir nevi gövde gösterisi yapmakti amaclari? ancak, bu spekulasyonlar bir yana, bir ülkede siyasi prim kazanmak bu kadar basit olmamali. hele gündeminde o basbakan, 6 bakan ve 100 milletvekilinin cok daha hayati ve önemli islerle ilgilenmeleri gerekirken... ben sahsen yadirgadim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın