• 24776
    "umarım hak ederek buradan iyi bir sonuçla dönmeyi başarırız, kolay değil. biz önce dirençlerini kırıp inşallah kazanacağız.kadroyu yine açıklarız açıklamasına da, önemli değişiklikler olmayacak. belki 1 oyuncu değişebilir, takımın geneli aynı.benfica yarınki maçı kazanıp rahatlamayı düşünecektir ama yarın en iyi sonuçla ayrılmak için konsantre olduk.benfica'nın takım olarak hücum gücü oldukça iyi ama savunmada da zaafları var.yarın puan alamazsak benfica büyük ölçüde garantilemiş olacak, elimizde hiçbir şey kalmayacak. bu ihtimali düşünmüyoruz.gruptan çıkmak istiyorsak yarın galibiyetle ayrılmamız lazım, kazanmak için oynayacağız.kazanmak için atak yapmak lazım, karşımızda iyi bir takım olduğunu unutmadan mümkün olduğunca atak oynayacağız."

    gaitan için herhangi bir önlem alacak mısınız sorusu üzerine;

    "gaitan'a özel önlem düşünmüyorum, takım savunması yapacağımız için tüm oyunculara önlem almamız gerekiyor."

    kadroda süprizler olacak mı sorusu üzerine *;

    "kadroda çok net bir sürpriz olacağını düşünmüyorum, 1-2 oyuncuyla ilgili netleşmeyen bir şeyler var.yoksa kadroyu yine açıklardım size ama sonra mahcup olmayı istemiyorum."

    hamza hamzaoğlu

    "serbest vuruşta belli bir yeteneğiniz olması lazım ama rahatlık ve sürekli tekrar etmeniz de çok önemli."

    "maçın ne kadar zor olacağının farkındayız ama nasıl kazanacağımızı da biliyoruz. kazanırsak büyük ihtimalle gruptan çıkarız.maçı kazanmak istiyoruz ama böylesine önemli rakiplere karşı, böylesine bir arenada kazanamıyorsanız kaybetmemek de önemli."

    kadroya yeni katılan isimler ve takımın kötü gidişi üzerinden atmasıyla bir de kendine iyi bakıp sakatlanmamasıyla alakalı bir soru üzerine cevabı *;

    "aslında biz takım ruhunu hiç kaybetmedik. iyi bir takım olmak iyi arkadaşlıktan geçer, biz bunu hiç kaybetmedik.kendinize bakmazsanız bu seviyelerde başarılı olmanız zor değil. bunu genç arkadaşlarımıza da tavsiye ediyorum.hocamızla beraber çalışıyoruz buna, genç arkadaşlarımıza karşı ufacık bir emeğimiz de geçse bundan daha büyük mutluluk yoktur"

    arenada benfica'nın attığı erken gol için bu maçta bir önlem alacak mısınız sorusuna;

    "ilk maçtaki hatadan ders çıkardığımızı düşünüyorum, bunun için özel olarak çalışmadık ama bir daha böyle hata yapmayacağız.bu sadece birazcık konsantrasyon bozukluğundan kaynaklandı."

    selçuk inan

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın