resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6313
    dibi gormemiz ise yaradi. astanada belki cl 2.turunu biraktik ama ligi kazandik. o gunden beri takim belini dogrultup mantikli bir futbol oynamaya başladı. sali gunu artik rustunu ispatlama gunu. galatasaray zaten tarihinde toplamda 6 tane cl deplasmani kazanmis. uc tanesi de terimin clujlu senesi. onun disinda 20yillik organizasyonda uc tanecik deplasman galibiyetimiz var. dusununce astanayi bile yenemiyoruz yani. o yuzden kimse benfica deplasmanindan galibiyet beklemiyor, daha dogrusu alamazsa kimse ortaligi yikmayacak. bu takim kopenhag deplasmaninda bile kazanamadi, astanada kazanamadi, benficanin stadindan sağ cikmamasi zaten çok normal.

    ama diyorum ya bu mac rüştünü ispatlama maci. olur da kazanirsa cok buyuk bir tribun destegi alir, sene sonuna dek homurdanma duymaz. yenilirse de zaten bizim ederimiz uefa idi der lige daha cok konsantre oluruz ocak sonuna kadar. beraberlik takimi mental olarak yine yukarda tutmayi saglar, clyi son iki maca taşımış olmak da onemli neticede. ancak kazanirsak cok farkli bir galatasaray goruruz onumuzdeki haftalarda.

    umarim hatalarindan donmeye devam eder, olmadik kadrolar cikarmaz. ve son bir elestiri, takim maci kopardiginda takimi kendi halinde dinlenmeye birakiyor. terim ise maci son saniyesine kadar yasardi. bugun maci bu kada basibos birakmasa 6 7 yapmamiz isten bile degildi. bugunu benfica macina az kaldigi icin zorlamadi diye dusunup cok onemsemiyorum ama hocanin bu oyunculari kendi haline birakma olayini ne olursa olsun birakmasi gerek. takim doksan dakika aktif olmali. lakayt futbola izin vermemeli. bunu yapan hoca buyuk hoca oluyor. barca maclarini 20.dakikada koparsa da 6 0 yapmak icin 90 dakika basiyor rakibe. galatasaray da ayni mantalitede olmali. lakayt lakayt pas yapan futbolculari gordukce rahatsiz oluyorum sahsen bir taraftar olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın