resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4895
    ilk yarı itibarıyla konuşuyorum 29 ekim 2015 eskişehir maçı'nda çok güzel bir gol attırdı. ayrıca 3-4 tane de çok klas pozisyon hazırladı. ayağının deydiği hemen her top pozisyon oluyor. maçın da en çok koşan 2. adamı. benim saydığım kadarıyla ilk 45'de 6 top çalma ile oynadı.

    hep söylüyorum bu adam sağ kanatta maçlara ilk 11'de başlamalı diye. böyle çok yönlü bir adamı sahada tutmaya mecbur galatasaray. hele yasin şu sıralar formsuzken sürekli üreten emre bence formayı hakediyor. ben jose rodriguez ve sneijder ile birlikte ligin altını üstüne getirecek bir uyum yakayacağına inanıyorum. 15/16 sezonu hazırlık maçlarında real madrid karşısında bu ışığı fazlasıyla verip avrupa'yı kendine hayran bırakan pas organizasyonumuzun merkeziydi saydığım 3 oyuncu. rakip yarı alanda kısa pas işini çok kreatif yapabiliyor emre. bana göre bilal veya selçuk'tan bir tanesinin yedek başlama zamanı çoktan geldi de geçiyor.

    son sözüm galatasaray yönetimine. tüm kazmaları takımda tuttunuz. sezon sonunda sözleşmesi sona erecek emre'yi kaçırırsanız allahınızdan bulun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın