• 49
    galatasaray gecen seneki balikesirspor maglubiyetine benzer bicimde kotu puanlar kaybetti sezon basinda. sivasspor ve mersin idmanyurdu su an ligin dibinde, osmanlispor 13. sirada. ligin sonuncusu eskisehirspor ligde son 6 macini kaybetmis, 4 mactir gol atamiyor, son 6 macin 5inde 2 ve ustu gol yemis. bu macta puan kaybedersek hem besiktas derbi yaklasirken puan farkini 6+'ya cikarip derbide ciddi darbe indirme sansini yakalar. daha onemlisi bu sene sampiyonluk hayal olur, 10. haftada olusacak puan durumundan dolayi degil, gelecek icin galatasaray'in sistematik bicimde kolay takimlari gecemedigine isaret olacagindan dolayi...

    hamzaoglu'nun emre colak ile umut bulut arasinda bir tercih yapacaktir. kadronun sadece bir oyuncu disinda tahmin edilebilir olmasi 1 ay oncesine gore buyuk bir gelisme. emre colak'i severim ve yetenekli bir oyuncu oldugunu dusunurum. dilegim bu macta cikip takir takir oynar, "sneijder yoksa bu takimin 10 numarasi benim" dedirtir. bunun disinda beklenen degisiklikler sabri dinlendirilebilir, umut yedek baslar burak 11'e doner, olcan solbekte baslar, skor erken gelirse sinan gumus, jem karacan, koray gunter oyuna dahil olabilir. son olarak da hakan balta'nin dinlendirilmesi beni sasirtmaz- daha ekim ayi bitmeden tam 17 maca cikti ve hepsinde 90 dakika oynadi. her ne kadar cok formda olsa da bir mac dinlenmesi yararli olabilir. eskisehirspor gibi kapanarak oynayacak bir takim karsisinda denayer de stoper oynayabilir, semih de. benzer bicimde bilal kisa da dinlendirilebilir.

    bu sartlarda bence ideal kadro muslera / olcan - chedjou - semih - denayer / selcuk - bilal - emre / yasin - podolski - burak olacaktir.
    ilerleyen dakikalarda bilal yerine jem oyuna girebilir, sinan gumus ile yasin veya podolski degisebilir.

    hersey bir yana macin tek ama tek bir kurali var: ilk golu yeme. ilk golu yeme. ilk golu yeme. ilk golu yeme. ilk golu yeme.

    basarilar galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın