resim
André Schubert
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Almanya
  • 1
    2014-2015 sezonunda almanya u-15 takımının, bu*(u: aslında bulunduğumuz yıldan hangi sezon olduğu anlaşılıyo..bunu söylemiş miydim bilmiyorum ama bunu yapmasak olmuyo mu lan :d) sezonun başında da borussia mönchengladbach genç takımının başına geçmiş, lucien favre'ın ayrılışından sonra a takımın başına geçmiş* teknik direktör*. başlığının açılmamasına şaşırdım açıkçası, derinden derinden muazzam işler başarıyor. almanya'dan bir fenomen teknik direktör daha çıkıyor sanırım.

    ayrıca bu adam almanya'nın bir kez daha futbolda gençlere ne kadar değer verdiğinin göstergesi olmuştur. gençlerin başına gerçekten futbolu bilen kişileri veriyorlar ve altyapılarına verdikleri bu özenin meyvesini üst yapıda alıyorlar bunu söylemek için dahi olmaya gerek yok.

    bmg-2'deki karnesi 4 galibiyet,4 beraberlik,1 mağlubiyet

    bmg'deki karnesi ise ligde 5te 5*(u: ayrıca deplasmanda frankurt'u 5-1,içerde schalke/belalı/'yi 3-1 yenmesi diğer dikkat çekici sonuçlar), şampiyonlar liginde 2 maçta 1 mağlubiyet*, 1 beraberlik*, almanya kupasındaki ilk maçında an itibariyle schalke karşısında da deplasmanda takımı 1-0 üstün durumda.

    not:2-0
App Store'dan indirin Google Play'den alın