• 17
    kim abi yeniçeri ? nedir bu yeniçeri benzetmesi. yeniçeri dediğin adamlar sana 4 yılda 3 lig şampiyonlugu, 3 süper kupa, 2 türkiye kupası verdi ya. amacım burak'ı, selçuk'u ya da yeniçeri olarak nitelendirdiğiniz futbolcuları körü körüne asla savunmak değil ama yeniçeri falan biraz ağır kaçıyor. yeniçeri dediğin adam huzursuzluk çıkarır. hadi burak oyundan alındığında zaman triplere giriyor falan da baktığın zaman sneijder'in gol sevinçlerinde keza drogba varken de drogba'nın en çok haşır neşir olduğu adamlardan biriydi burak. selçuk'ta öyle. takımda herkesle arası iyi hataları da olsa elinden geldiğince iyi niyet gösteren bir adam selçuk.

    he şuna katılabilirim bak : takım içinde bir gruplaşma vardır ki bu 12 yaş amatör basket takımında bile olur, hem yerli olmaları hem de 3-4 senedir takımın demirbaşı olmalarından dolayı sözleri çok geçiyor dersin bunu anlarım. ben de basketbol oynadım senelerce bizde de gruplaşmalar vardı. ben onla yakındım öbürü şunla diğeri bunla yakındı ama kimse kimseye yeniçerilik yapmazdı.

    bu yeniçeri benzetmesine katılmıyorum ben. ben de burak'a, selçuk'a çok kızıyorum saha içi saha dışı hareketlerini eleştiriyorum ama yeniçeri demek falan biraz ağar kaçıyor beyler.

    bu sözlüğün son zamanlardaki en buyuk sorunu bu. herkesin kendince mantıklı bi düşüncesi var fakat herkes en uçlarda delice bunu anlatmak karşıya kabul ettirmek zorunda hissediyor kendini. ortada bi yanlış tatsızlık varsa, ya birilerine yeniçeri deniyor ya da körü körüne korunuyor birileri. biraz sakin olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın