resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5323
    burak yilmaz'in galatasaray'a verdigi katkinin yarisini bile veremedigini iddia eden trollleri ortaya cikaran golcu. yabanci diye hemen baslayin "ama turk olsaa sevilmezdi:(" magduriyetine monaco. kendisi 120 macta 60 gol atmis, ismi lazim olmayan tarafindan sakatlanana kadar gayet iyi oynamis, hatta sakatlandiktan sonra bile o lanet 2010-2011 sezonunda birileri cafelerde sigara icerken, digeri sinema kapatirken, obur ismi lazim olmayan mac satarken gollerine devam etmis.

    sutu kendi cekmek istedi diye arkadaslarinin pozisyonunu bozmaya calismayan, top surme yeteneginin yanisira yer yer uzaktan sutlarla kaleyi goren, cek cumhuriyeti'nde gencken ostrava'nin maradona'si lakabi takilan ve o taptiginiz fatih terim'in 4-4-2'sinde elmander ile birlikte iyi ikili olusturmus futbolcu. sorunlari yok degildi elbet, sık sakatlik, sari kart, ve elle kontrol gibi. ama buraya gelip de "ama burak'in yarisi kadar katki veremedi yeaaa" diye aglama kardes. haksizlik yaparsin.

    o ozledigin 2011-2012 sezonunun gizli kahramanidir milan baros. 2-1 biten kader maclarindan bursaspor macina bak o sezon orda onu goreceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın