resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6288
    sozlugun sanirim %99undan daha az elestiriyorum sanirim kendisini. ama baska bir noktaya dikkat cekmek istedim.

    galatasaray'in 26 kisilik kadrosunda su an tarik camdal, koray gunter, eray iscan, jem karacan, ve sinan gumus bulunuyor.

    galatasaray'in stoper hattinda chedjou, hakan, denayer, semih var. hepsi sakatlansa carole oynayabilir. koray'a sans gelmez ki. sag bekte sabri var, denayer var, grosskreutz teoride var olacakti. solbekte carole, olcan, olmadi hakan. tarik oynayabilir mi? kalede muslera, yedegi gelmis cenk, altyapidan alperen. eray niye florya'da? jem iki senedir duzgun oynamamis, sakatliktan cikmis, birak galatasaray kariyerini futbol kariyerini surdurebilmesi icin mac kondusyonuna ihtiyaci var. su an sadece antremana cikiyor. ileride sinan gumus'un toplasan 180 dakika lig tecrubesi yoktur herhalde. bu oyuncuyu galatasaray'da a takim rotasyonuna sokmak icin dogru zaman mi?

    bu oyuncular ya yeterli tecrubeye sahip degiller, ya yeterli kaliteye. ihtiyaclari olan bir takima gidip oynamak, gerekirse ptt 1.lig dahi olabilir. formda kalmalari, surekli oynamalari lazim. zira zaten kadroya giremiyorken hic futbol oynamayip galatasaray'a katki saglamalari mumkun degil.

    26 kisilik kadrodan 5 oyuncuyu gondermek cok mantikli degil aslinda, farkindayim. tahminim hamzaoglu bu oyunculari kupa maclarinda degerlendirmeyi dusunuyor. gecen yil nasil yasin oztekin kupa kadrosundan ilk 11'e terfi ettiyse bu sene de bu isimler kupa performanslariyla kadro yapabilir, evet, ancak ozellikle sinan gumus ve koray gunter'in bundan cok daha fazlasina ihtiyaci var. umarim bu bos donemi iyi geciriyorlardir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın