resim
Muhammet Demir
Takım:Bursaspor
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 253
    bu gibi oyuncular ile iyi futbol oynayabilirsiniz ama zirveye gidemezsiniz. geçen sene beşiktaş iyi oynadı, bursaspor da iyi oynadı , hatta bursa 69 gol ile 60 gollü galatasaraydan daha fazla gol buldu ama şampiyon galatasaray ikinci fenerbahçe oldu. nedeni galatasaraydaki bazı oyuncuların ağır basması, hepsinin değil. bunlar muslera, sneijder, melo, chedjou gibi oyuna ağırlığını koyabilen oyuncular. şampiyonlukta belirleyici faktör bu oyuncular oldu.

    bazen şampiyonlar liginde küçük takımlar büyük takımlara karşı çok iyi mücadele ederler, çok çalışırlar, çok isterler ama büyük takımlar çok iyi top oynamasalar bile kaliteli ayakları sayesinde kolayca golü atıverir ve maçı alırlar. hatta böyle durumlar için çok istediler ama nefesleri yetmedi tabiri kullanılır. yani rakip bir kaç gömlek üstün geldi manasında. işte bana göre muhammet demir de tam da böyle bir oyuncu. yani iyi oynayan ama oyunda ağırlığı az olan oyunculardan. bu nedenle ilk 11 için düşünülüyorsa yazık olur gibi.

    bir de yine bana göre futbolda en önemli mevki forvet ve kalecidir. yani iki uç eleman. bugün methiyeler düzülen beşiktaş'tan mario gomez'i çıkar umut bulut'u koy takımın atmosferi anında değişir. hatta sadece umut değil orta sahanın bile performansında düşüş görülebilir.

    bu nedenle bizim en önemli iki mevkiden birisi olan forvet bölgesine tartışmasız, sağlam bir ilk on bir oyuncusu almamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın