resim
Muhammet Demir
Takım:Konyaspor
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 243
    yabancı sınırı varken bu paraya alınsaydı çok iyi transfer olurdu ama bu şartlar altında kendisinin daha olmuşunu ve daha ucuzunu (yerli futbolcuların 25'inden sonra "olmaya" başladıklarını da göz önünde bulundurursak) bulabiliriz derdim; lakin yıllardır da gördüğümüz üzere 23-24 yaşında potansiyelli yabancı futbolcu transfer etme konusunda sıkıntı yaşıyoruz.

    muhammet demir'in olası transferine şu açıdan yaklaşırsak eğer mantıklı gelebilir:
    - transfer edilirse umut bulut'un sonradan oyuna girerken kel kafasını arkadan görmek zorunda kalmayız. hatta ilk 11 başladığı maçlarda sağa sola kollarını açarak koşuşunu da görmeyiz.
    - burak ya da umut ikilisinden en az birinin sene sonunda ayrılıcağını düşünüyorum ve tüm kalbimle umut ediyorum. dolayısıyla seneye alınabilecek bir yabancı santrforun yedeği olarak bitmiş umut ve burak ikilisi yerine potansiyelli ve yaşına göre tecrübeli muhammet'i tercih ederim.
    - sonradan oyuna girdiğinde oyunun gidişatını değiştirebilir. çünkü tarz olarak umut ve burak'tan daha farklı bi yapısı var. mesela umut bulut'un yapısı ya da tarzı falan yok.

    kısacası mevcut durumda uzun yıllar fayda sağlayabilecek bi oyuncu. gelirse sevinirim ama gelmezse de üzülmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın