resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6255
    maça* kazanan 11'i bozmama felsefesiyle çıkmasına şaşırmadım, sonuçta hepimiz tahmin ediyorduk bu kadroyu, ama özgüven ve rehavet arasındaki ayrıma dikkat etmemiz gerekiyor burası açık. son maçlarda performansımız artmıştı ama bunun ve galibiyetlerin sağladığı özgüven korktuğum üzere rehavete dönüşmüş. bu rahatlık, hamza hoca'nın maç analizini iyi yapamaması, maçı maçtan önce kafasında düzgünce oynayamamış olması, takımı maça hazırlayamaması, kadroyu* yanlış kurması ve fener'den korkarak maça başlamamız felaket bir ilk yarı görmemize sebep oldu.

    uzun uzun yazmaya üşeniyorum şu anda ama umut'un ayağına top geldi mi diye düşünüyorum, 2 pozisyon falan geliyor aklıma. yaklaşık 60 dakika sahada kalan galatasaray forveti. ha, istersen suarez'i koy bugünkü maçta yine çok top gelmezdi ayağına. demek ki forvete, ileriye top götürmekte, pozisyon bulmakta zorlanmışız. b planımız ne? burak-umut değişikliği. e ama sorun orada değildi ki? o da olmazsa kaç maçtır süre almayan sinan gümüş'ü böylesine zor deplasmanda ortaya atıyoruz. orta sahamız yetersiz kalmışken oraya bir hamle yapmamak enteresan geliyor bana. tıpkı denayer'in jose'nin burak'ın şu maçta ilk 11 çıkmaması gibi. ya da sonradan oyuna giren yasin'in çok etkili olduğu ve fener'in kondisyonunun maçın sonlarına doğru düştüğünü bilirken onu daha önce yaptığı gibi hamle oyuncusu olarak kullanmaması* gibi. bilal zaman zaman faydalı işler yapsa da yoruluyor, bugün de çok hata yaptı bence ama değiştirmeyi düşünmüyoruz. bilemiyorum ama daha farklı olabilirdi bu maç be hocam. maçı daha iyi kurgulayabilirdin, daha cesurca ne yaptığını bilen bir takım izletebilirdin bize bugün.

    şanslı olduğu eleştirilerine kısmen katılıyorum çünkü maçta birçoğumuzun hata olarak gördüğü birçok şey enteresan bir şekilde iyi sonuçlar veriyor. geçenlerde bir maçta bilal rezil bir ilk yarı çıkardıktan sonra inatla oyundan çıkarılmamış ve sonunda gol atmıştı mesela, o zaman da böyle düşünmüştüm. bugün de olcan'ın golü işte.

    ofsayttan yenen gol, verilmeyen penaltı falan da var onları da atlamayalım tabii ki ama doğru düzgün pozisyon bulamadan maçı bitirmekten rahatsız oldum hepsi bu. yoksa kadıköy'de 1 puan kötü değil, 16 senedir kazanamamışız bu sene de kazanmayalım ne olacak zaten. her neyse şans veya değil, takımın başında olduğu sürece şanslı olması hepimizin işine gelir ama galatasaray teknik direktöründen de daha fazlasını bekliyor olmamızda da yanlış bir şey yok bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın