resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6225
    kendisindeki balı ben de görmek istiyorum. maçı tansiyonun sıfır olduğu bir ortam olan evimde tek başıma sakin sakin izledim.

    fener'in girdiği tehlikeli pozisyon sayısı 3. markoviç, nani ve gol. bu gol de kaçar mı lan denecek pozisyon bence markoviç'inki. bu adam bu kadar ballıysa bu takım bilal-selçuk'la nasıl pozisyon vermiyor. ben anlamıyorum. bir şeyleri yapıyor. yaptırabiliyor takıma. takdir ediyorum.

    25 ekim fenerbahçe galatsaray maçında müthiş pozisyonlara girmedik. saldırmadık. ok. saldırmamalıyız da bence. böyle tempoyu düşürüp kontrollü oynamalıyız. 2011-2012 sezonundaki 2-2'lik maçta da saldırmadık. bundan daha iyi ve cesur oynadık ama yine de kontrollüydük.

    evet, iyi hoca değil bence de. ama bu önyargı çok fazla. bu kadrodan çok fazla şey bekliyorsunuz.

    yerli sevici denmesini de anlamıyorum. kadroda 8 yabancı var amk. denayer'in girmemesi mi sıkıntı? stoper ikilisini bozmak ya da nani/markoviç'in önüne ağır hakan balta'yı koymak neden?

    sezon sonuna kadar şans vereceğiz. kendi kaderini kendisi belirleyecek. takım üstüne koyarsa, avrupa'da ligde bir şeyler başarırsa ne ala. olmazsa yolu açık olur. bu kadar nefret etmeye gerek yok bu adamdan. galatasaray'ın başındaki ilk kötü hoca değil. son da olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın