• 3616
    22 nisan 2006 fenerbahçe galatasaray maçı. kale arkasındayım, maç 4-0 bitmiş stadın ışıkları sönmüş üzerimize kafesteki vahşi hayvanlar misali lazer ışıkları tutulmuş, götleri tavana vurmuş, goy goy yapıyorlar. hiç bir şeyi layığı ile yapamadıkları için sevinmeyi de yapamıyorlar ve yan taraftaki fenerbahçe taraftarı g.tünüzden s.ktik mi pankartı açıyor. sinirden deliye dönmüş ben ve bi kaç taraftar tellere dogru kosup biraz tırnamıp indirin lan onu diye kükrüyoruz derken, polis biber gazını suratımıza boca ediyor ve yerlerdeyiz. öksürenler, aksıranlar, nefessiz kalanlar ve sinirinden koltukları kırmaya başlayanlar resmen insanlıktan uzaklaşmış bir topluluguz. polis pankartı indirmek için hiç bir şey yapmıyor üstüne küfürler yemeye devam ediyoruz.

    yerde yatıyorum biber gazından gözlerim yaşarmış, agzım burnum tıkanmış yarım yamalak görebiliyorum. o sırada karanlıklar içinden bir dayı yarı açık gözüme carpıyor. diz çökmüş ellerini açmış allah'la konuşuyor resmen. şunları duyduğumu hatırlıyorum : ''allahım sen bunları neden mutlu ediyorsun bunlar kötü kalpli insanlar kötü. yapma güzel allahım etme be'' diyor. o kadar içten ve doğru bir şey söylüyor ki tanrı olsam (tövbe haşaa) yau ben ne yaptım derim. çok uzatmamayım üzerinden 3 hafta geçiyor mustafa keçeli fenere iteliyor 16 dakkalık bayılıp ayılmaların ardından 14 mayıs 2006 da şampiyon galatasaray oluyor.

    o maçtan sonra ki 3 hafta, o 16 dakika ve sonrasında o dayı aklımdan hiç çıkmadı. öyle bir isyan etti ki o kadar içtendi ki 8 milyar insan içinde en çok onun duası duyulmuştur belki.

    diyecegim o ki bunlar gerçekten iğrenç tipler lan. biri arabasını satar 70.000 fener'e basar, başkanı yenemezler bizi inşallahı falan yok der tanrıya atar yapar, yoneticisi çıkar abuk subuk konuşur ama sonunda hep göt olurlar en acı şekilde. neden biliyor musunuz ? bunlar gerçekten kötü kalpli insanlar. her fenerli değil belki ama çoğu söz konusu fener galatasaray oldu mu iğrençleşiyorlar.

    ben de bugun yalvarıyorum sana bunlar kötü kalpli şımarık insanlar yarın şunları mutlu etme be şımarıklıklarının cezasını ver, vermemizde yardımcı ol. tabi sadece yarın için değil her mayıs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın