• 23
    kimse tinerci falan demesin. takıma indirgemeyin bu işi. fenerli birisi geçen geldiğinde tt arenaya ıslıklandı bütün stad tarafından. o da bir avrupa maçıydı.

    oysa elimizde bu da var. https://instagram.com/p/9NiI1xPAjL/

    benzer olaylar fenerbahçe içinde geçerli.

    bakın dostlar normal insanı normal insan sokakta giydiği formadan dolayı öldürmüyor. anormal insanlar sokakta başka formalı bir adama saldırınca yine saldırılan o anormal insan bıçağı diğer anormallere geçiriyor.

    goy goy falan öyle zararlı bir şey değil. dozu kaçınca çirkinleşiyor ama bu olay renklerin dışında bir şey. toplasan her takımda 50 tane hıyar var. holiganlık kültürü bile olmayan bu asalaklar her yerde sorun çıkartıyor. insanlar niye artık maça gitmiyor zannediyorsunuz.

    bu olaydaki galatasaray'lı holigan beşiktaş'lıların arasına düşerken, diğer linkteki beşiktaşlı holigan galatasaray'lıların arasına düşmemiş. asıl fark bu. bir yerde forma çıkartılır, kayseri'li adam fenerli çocuktan tokat yiyerek özür dilemiş olur, burada hak etmiş denir.

    ayıp be ayıp.

    tc vatandaşıyım ben. istediğim yere istediğim kıyafetle giderim. holiganlığı lanetlemek yerine burada yok hak etmiş, yok tinerci yazıp vicdan temizliği ve ego mastürbasyonu yapmanın nazarımda holiganlıktan hiç bir farkı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın