resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 515
    son antremanın tamamında takımla beraber çalışmasına rağmen 21 ekim 2015 benfica maçında oynatılmadı. burak'ta aynı şekilde sadece son antremana katılmasına rağmen kadroya alındı. hadi denayer'i riske etmek istemedi hoca diyelim.

    bugünkü antremana da katılmış bu genç arkadaş. 25 ekim 2015 fenerbahçe maçında yine sabri oynarsa hamza hamzaoğlu büyük yanlış yapar. hem futbolcunun gelişimi adına hem takımın selameti adına ilk on bir çıkmalıdır sahaya.

    geçen gün cenk ergün'ün açıklamalarını okuduk hep beraber. denayer, kendisini marsilya, valencia, fiorentina istemesine rağmen bizi tercih etmiş. bunu söyleyen futbol direktörümüz ve güvenilir bir isim. şimdi bu kadar formamızı giymeye istekli bu oyuncuyu oynatmayıp sabri'yi oynatmak ne derece doğrudur bilemedim. bu arkadaş sakat olmadığı sürece oynamalıdır.

    yıllardır sabri'yi iyisiyle kötüsüyle izledik formamız altında, yeter da yeter yani. hoca çok oynatmak istiyorsa 60-70 civarı yasin'i ya da poldi'yi çıkarıp sağ kanada koysun. oyuna sonradan girdiğinde iyi işler yapabiliyor bazen.

    ama denayer'imize dokunma hocam, aman hocam aman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın