• 110
    herkesin eleştirdiği benim ise beğendiğim takım. çoluk çocukla maça çıkıyor adamlar hem de saraçoğlu' na. elbetteki dinamikler farklı, dolayısıyla orada oynanan bir galatasary derbisi ile bir tutulamaz ancak bizim 24 yaşındaki emre çolak' a genç dediğimiz düşünülürse biri 19, biri 23 yaşında olan iki stoperle; 22, 23, 19 yaşlarındaki üç orta sahayla, 21 yaşındaki bir sol açık ve 20 yaşındaki bir santraforla çıktılar. oyunun ilerleyen dakikalarında da oyuna giren 3 futboılcunun yaşları; 22, 20, 20

    sahada 30 yaşından gün almış tek bir oyuncusu yoktu. 29 yaşında bir sağ açığı, 24 yaşında bir sağ beki vardı. sol bek yine 22.

    bu yaş ortalaması bizim paf takıma denk olabilir inanın. bu arada bizim çocuk muamelesi yaptığımız sinan gümüş 22 yaşını doldurmak üzere. adamlar adeta paf takımla avrupa liginde oynuyorlar. nasıl bir altyapı eğitimi var, nasıl bir oyun bilgisi var düşünün.

    bir an için onların yaş ortalamasında bir takımla kendi sahamızda astana maçına çıktığımızı düşünün. kazanırız diyebilir misiniz? hatta bırakın o yaş ortalamasını, yabancıları yok sayıp türklerden bir kadro ile astana maçına çıktığımızı düşünün kendi sahamızda; kazanırız diyebilir misiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın