resim
Oğuz Sabankay
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 40
    cafercan aksu, irfan basaran, ozgurcan ozcan ve daha nicelerinin bulundugu altin-altyapi jenerasyonumuzun bir uyesiydi. o donemde kimler yok ki...ugur ucar, aydin yilmaz, arda turan (sabri'yi yazmadim cunku sabri 2003'te a takima cikmis, profesyonel oynuyordu) ve daha nice harcanan yetenekler. simdi benfica'dan 11 yiyen altyapimiza bakiyorum da icim gidiyor. o jenerasyon'u hic iyi kullanamadik. bir tek arda turan buyuk bir kariyere sahip oldu. ugur sakatlandi, aydin patlamadi, oguz sabankay, cafercan, ve ozgurcan forma giymeden kulüp ile yollarini ayirdilar.

    uzucu tabi, hatirlarsiniz o donem (2005-07 arasi) maddi sikintilar icerisindeydik. fenerbahce avrupadan kezman, appiah, anelka'yi getirirken biz de altyapimizla ovunurduk. arda'yi cikarmistik sonucunda. isler istedigimiz gibi gitmedi.

    oguz'a gelirsek, acaba bir lig macinda dahi sans verseydik, bugun cok farkli olabilir miydi veya arda gibi bir sans forma bulup o mac goller atsa. bunu asla bilemeyecegiz. ama insan donup bakinca ici aciyor. yoksa o gencleri cok mu abarttik acaba utopya seviyesine mi cikarttik. bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın