resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6161
    maç sonuçlarını değil, oynanan futbolu, kurulan kadroları ve takımın gelecek için ne vadettiğine bakmak ve bunları değerlendirmek gerekir.

    -takım oyununda bazı olumlu gelişmelere rağmen hala büyük handikaplar var. türkiye'de idare eden hakan balta'nın daha 2. dakikada yaptığı ölümcül hata ve yenilen gol, yine maçın başlarında ağırlığı nedeniyle bozduğu ofsayt ve benfica'nın bulduğu bomboş pozisyonun hatalı ofsayt bayrağı ile kesilmesi olmasa belki 2-0 ile 10. dakikada havlu atılacak bir maç.

    yasin olcan değişikliği ile oyunu okuyamamanın tescillenmesi... olcan'ı savunmaya yardım etsin diye alıyorsun ama savunmadaki bütün topları benfica'ya ikram ediyorsun. ikram edilen her serbest vuruşta taraftarın yüreğine korku salıyorsun. son dakikada chedjou'nun olağanüstü gayretle vurduğu kafa olmasa bomboş pozisyondaki benfica'lı skoru 2-2'ye getirecekti.. bu olcan'ın hatası değil, oyunu okuyamayan hh'nın hatasıdır. yapması gereken umut'u çıkarıp üçlü hücum konseptine geçmek ve orta sahayı rodriguez ile üçleyerek orta sahayı hallaç pamuğu gibi atan gaitan'ı rodriguez ile kilitlemekti. ama hamza hoca bunu düşünebilecek seviyede değil henüz.

    maçta sırasıyla poldi, sneijder, chedjou ve muslera'nın üstün, birlo, selçuk ve yasin'in iyi oyunlarıyla alınmış bir galibiyet var. ancak bu galibiyet asla guruptan çıkmak için yeterli değil. guruptan çıkmak için deplasmandaki maçlardan en az bir galibiyet ve astana maçından üç puan şart. aksi halde guruptan çıkılamaz ve bu da büyük bir hayal kırıklığı ve başarısızlık olur. taraftar bu yıl kesinlikle guruptan çıkmayı istiyor. aksi halde kesinlikle hh hedefte olur. hele bu guruptan çıkamamak büyük bir başarısızlılk olur. senin elinde beş yılkdız var ve sen bu guruptan çıkamıyorsun 3. lük sadece bir akide şekeri hükmündedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın