resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6159
    hatalarini duzeltebildigini gormemiz guzel. semihi sonunda kesebildi. sabriyi de kesebildigi gibi. sinanin bu seviyede oynayamayacagini dusundugunden umutla devam ediyor. bunu da kabul edelim ama bilal selcuk ortasahasi ne olursa olsun cok yumusak. dun on saat boyubca yolculuk yaptigim icin maci 90 dakika izleyemedim ama yorumcular bilale bayilmis selcuka bayilmis. ancak ben bu maci es gecerek soyluyorum, bu ikili cok yumusak. bence esas hatasi burda. bir diger hatasi genclerde cok israr etmemek. emreyi bi maç oynatip bes mac kesmesi, sinani bi mac oynatip dort mac oynatmamasi. ozellikle sinan bes mac oynatilsa, ustunde bu mac süper oynamazsam diger macta yedek kalirim stresi olmadan oynatılsa hoca bunda israr etse o zaman herkes destekler. insanlarin ve benim kizdigimiz konular bilal-jose-selcuk varsa cikacak adamin jose olacaginin mac ici performans nolursa olsun belli olmasi. bilal gol atar diye cikartmiyor belki ama takım bozuluyor, savunma gedik veriyor, belki +1 aliri diye -3 yemeyi goze aliyor olusu.

    denayer, hakan, chedjou, carole, jose, selcuk, yasin, sneijder, poldi, burak.

    bi solukta saydigimiz onbir, bana kalirsa ideal onbir. hoca bunu böyle dusunmeyebilir kizmam. onun kararidir. ama degisikliklerin ezbere yapilmasina kizarim. ve bir cok taraftar da buna kiziyor.

    devrede gross gelicek. bir de forvet alirsa ve dedigim degisikliklerde biraz daha ezberbozarsa hoca sene başına gore daha olumlu yolda.

    ve eminim ki cogu kisi basarili olsun istiyor. ben eleştirirken emin olun hevesle degil uzuntu içinde geliyorum basliga.

    ancak şu da var; biz nasıl hocanin ezbere hareket etmesini elestiriyorsak, yazarlarin da ezbere oluşuna iki cift laf soylemeliyiz. hoca fanatigi yada anti hh olmadan dogruya dogru yanlis yanlis diyebilmeliyiz. cunku hocaya kizdigimiz ezberciligi taraftar daha cok yapiyor. mac ne olursa olsun ayni ezber yorumlar dolaşıyor. fanatizm kotu, sonuctan bagimsiz olarak bir fikrin fanatiği olmamali objektif olmaliyiz. ayni ezber cumleleri gormekten ben biktim, bir cok yazar ve okur da bikmistir eminim ki.

    insallah hoca olumlu yolda devam eder. icimizden birinin orda olmasini hepimiz isteriz cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın