resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6158
    oynadığımız taktiği bilen var mı, hani o meşhuuuuurr 150 galibiyet alan hamza'nın taktiğini. koca sözlükte kimse yok mu bu adamın maçı kazandıran taktiğini söyleyecek?

    öyle tuğla gibi entry döşemekle olmuyor o işler, galatasaray tarihinin en ezik futbolunu oynattığında hiç göremedik bunları, demek ki taraftarlık ve takdir 5 maçlık oluyormuş, yani aykut kocaman gelse ve 5 maç kazandırsa başarılı bulunacak vay be.

    melo gitti adam bayram etti adam, hangi maçta melo'yu aramadık mesela dünkü benfica destanında orta sahamızın amına koyulurken sadece benim elf gözlerim mi gördü bunu ya da umut bulut rakibi yıprattı aldığı hava toplarını indirip tehlike filan mı yarattı ne yaptı?

    adamın elinde kadro yok diyenler var bir de onlar tam tımarhanelik, bu arkadaşımız koca transfer dönemini yerli oyuncuları övmek için kullanmadı mı, her gün 1 futbolcuyu öve öve öve öve transfer sezonunu bitirmedi mi? gitmesini istediklerim gitti kalmasını istediklerim kaldı demedi mi?

    ve son olarak dünkü maçı kazandıran adamı hamza mı aldırdı eyyy 5 maç kazanınca ortaya çıkan arkadaşım, seyirci aldırmadı mı, biz istemedik mi, sinan gümüş'ü yollamak üzereyken biz tutmadık mı, bunları hamza yaptı da o yüzden mi bu adamın kazandırdığı maçtan sonra kezban gibi trip atıyor.

    hamza'nın kovulacağından o kadar eminim ki o konuyu kafama takmıyorum, allah biliyor dünkü maçta bilet de bulmuştum hatta buradan 2 arkadaşa verdik onları, fakat maça gitmedim, sabri sarıoğlu'nun oynadığını gördüm basın toplantısında içimde his mis kalmadı -ki 20 yıldır bunu hiçbir hoca başaramamıştı, taraftar ile inatlaşan biri ne yaparsa yapsın başarılı o la maz.

    skor taraftarlarından başka hiçbir kimsenin sevmediği kişidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın