resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6156
    takim bireysel cabalarla ite kalka ilerliyor, takim olarak ortaya koydugu derli toplu bir anlayis yok. gecen sezon muslera kalede devlesmese sneijder bile yetemeyecek kadar kotu takim oyunu oynuyorduk.

    anlamiyorum, gercekleri gormeyip de skor uzerinden yetersizligi belli bir adama karsi avukatlik aski neden?

    gruptaki maclarda 4 puanimiz var. benfica'yi yendigimize de cok sevindim. ama ayni takim tarihinde ilk defa cl gormus kazak takimina mahkum oynarken niye cikip konusmadiniz? bakin yenilebilirdik de, daha skora gelmiyorum. ama galatasaray olarak tarihindeki ilk cl macerasini yasayan takimi bogman lazimken anadolu takimi gibi geri cekiliyorsun. attigin gollerin biri uzaktan sut, digeri kaleci hatasi. keza atletico'ya karsi olan etkisizlik de ortada. dunku* macta olcan'in faullerinden birinde tikasalardi nasil savunacaktiniz egonuzu? skora odaklanin tabi daha. biz sanki keyfimizden soyleniyoruz. kabak gibi ortada lan takim ite kaka yildiz ayagiyla ilerliyor. biz istedik ki soyle ne oynadigini bilen bir takim olalim. kac mactir ortada yok. bu arada bu takima 1. torbadan bayern 2'den real ciktigi zaman da iyi hocaligini savunacak miydiniz? oynattigi pamuklu 4-2-3-1'le yeni hezimetlere yelken acmayi kaldiracak miydiniz? tamamen bireysel becerilerle ilerleyen takimin teknik direktoru olarak hh kotu bir antrenor. uzerine bir de trip atiyor. ah bir de aydin'i tutacakti takimda da o zaman soyleyeydiniz bir de hamza super diye.

    rijkaard'in da takimi alti kaval ustu sishaneydi. biliyordum onun da bir gun patlayacagini. bana hamzanin takimi da bir gun patlayacak gibi geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın