2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Arena
2 - 1
  • 267
    maça gol yiyerek basladik. taraftarlarin psikolojisinin bu kadar kirilgan oldugu bir donemde bu cok buyuk bir sanssizlikti ama takim iyi reaksiyon verdi ve skoru lehimize cevirmesini bildik. bu tip maclarda farki ikiye cikaramazsaniz baski yersiniz, ki oyle de oldu. fakat sonu da iyi oldu. takimin kazanma aliskanligini korumasi bakimindan guzel bir sey. gelelim oyuncularla ilgili notlarima.

    muslera: allah'in bir lutfu. oyle zor toplari oyle kolay kurtariyor ki inanamiyorum. galatasaray formasi giyen gelmis gecmis en iyi kaleciyi izlemenin keyfini suruyoruz, kiymetini bilelim.

    sabri: sabri dusmani degilim. bu takimda uygun bir ucretle iyi bir yedek olacagina inananlardanim ama cidden kotu oynadi kanimca. bir kere ileri ciktiginda donmuyor. mac esnasinda podolski bu yuzden hasladi kendisini. ikincisi taç atislari dikkatimi cekti. taçlari surekli rakibe atiyor. bu hakikaten inanilmaz bir sey. taç atamamak nedir arkadasim?

    chedjou: harika oynadigi bir macti. asistindeki pas mukemmeldi ama daha da mukemmel olani savunmadaki cok kritik dokunuslariydi.

    hakan balta: macin yildizlarindandi. cok buyuk oynuyor.

    carole: sol kanadi tek basina kullandi adeta. savunmada harikaydi. yasin varken tek basina savundu o kanadi. olcan girince tek basina savunmakla da kalmadi tek basina hucum etmek zorunda kaldi. cok iyiydi.

    selçuk: cok iyi oynadigi bir macti. penaltisi sahaneydi ama onun disinda savasmasi ve topu kullanmasiyla takimi rahatlatan isimlerdendi.

    bilal: meziyetleri var ama yumusak bir oyuncu. buna ragmen savasti. macin ikinci yarisi cok yorulmustu, daha erken cikmaliydi.

    sneijder: o da macin yildizlarindan. ayagina aldigi her topu cok iyi kullandi neredeyse. sutlariyla gole de yaklasti. atabilseydi keske.

    yasin: driplingle adam gecen tek oyuncumuzdu diyebiliriz. isin savunma yonunde hic yoktu. oyundan cikmasi dogru karardi ama yerine giren kisinin olcan olmamasi gerekiyordu. jose rodriguez saga, poldi sola gecebilirdi.

    podolski: cok istekliydi. muthis bir gol atti, cok guzel baska sutlar da cikardi. sabri bey geri donmedigi icin sik sik geriye donup savasti da. galatasaray'daki en iyi maciydi.

    umut: istekli, arzulu ve yetersizdi. yapacak bir sey yok. ayni seyleri tekrar tekrar yazmaya gerek de yok. topu tutamiyor, ilk kontrolu zayiftan da ote felaket, vuruslari ciliz, paslari kotu. bu macta da bildigimiz, bekledigimiz seyi verdi; kostu.

    olcan: bitmis. bitmekten de beter olmus. yahu anlayamiyorum, eline soyle bir firsat gecmis ve sen sahaya girip berbat oynuyorsun. 35 dakikan var onunde. iki ise yara be adam.

    burak: aslinda ikinci yari tam onun maciydi. rakip bastirirken acik alanda agir benfica savunmasini cok zorlayabilirdi. ama oyuna 78'de falan girdi yanilmiyorsam. kendi sahasindan cikmasina ragmen ofsayt calinan pozisyon gibi pozisyonlardan daha cok yakalayabilirdi.

    jose: son anlarda zaman gecirmek icin girdi oyuna. kanimca daha erken girmeliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın