resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6152
    21 ekim 2015 galatasaray benfica maçı'nda galatasaray'a hak ettigi galibiyeti aldirdigi icin tebrik ediyorum. mac boyunca anlik olarak surekli yine hakaretler edildi ama o tarz insanlar hakkinda konusmaktan biktim artik. ciddiye almamak gerekiyor futbolla fifa'yla pes'le tanisanlari.

    maca yine turk futbolunun hastaligi olan soguk dusla basladik ve kalemizde 2. dkda golu gorduk. hayal kirikligi icerisinde daha kotu olamaz herhalde diye soyleniyordum ama takim dagilmadi. burada ben bunu hocaya baglarim. takimi iyi motive etmis demek ki. mac boyunca normalde bu kadar defansif katki beklemeyecegimiz sneijder ve podolski gibi isimler de ekstra katki verdi bu alanda. chedjou, selcuk ve sneijder macin en cok one cikan isimleri oldular. selcuk'un attigi penalti son zamanlarda gordugum en muthis penalti vurusuydu. podolski'nin attigi gol de cidden ancak ust duzey bir alman'in atacagi goldu. podolski gercekten almanliktan aldigi keyfi baska hicbirseyden almadigini gosterdi herkese.

    hocayi 1-2 sey disinda elestiremem hatta sapka cikartirim. birincisi olcan'i oyuna almasi. yine bazi ergenler tarafindan yasin'i oyundan almasi onu uvey evlat geyigine sokmustur ve buradan yine hamza hoca'ya giydirilmistir. ama teknik taktik bilmeyen bu futbol duayenleri(!) yasin'in oyundan cikmasinin cok dogal oldugunu anlayamazlar. zaten sene basindan beri yasin'in hakki yeniyor diye de hocanin uzerine gidiliyor. zaten ne bulsalar onunla hocanin uzerine gidecekler. neyse demek istedigim oyundan yasin'in cikmasi dogru ama olcan tercihi bana riskli geldi. yine de bekledigim kadar kotu oynamadi. cok istekliydi ama mac sonu yaptigi 1-2 gereksiz tehlikeli yerden faul "riskli" bir tercih oldugunu gosterdi.

    ikinci elestirebilecegim sey oyuna burak'i daha erken alabilirdi cunku umut cidden cekilemiyordu. yine de burak'i mumkun oldugunca zorlamak istememis olabilir.

    hocayi ve muthis mucadele edip 2 mactir bize guzel oyun oynatan takimi kutluyorum. belki ust tura cikamayiz ama uefa'ya gideceksek de en az 7 puan alarak, iddiali bir puanla gitmemiz onemli. uefa'ya gitsek de sampiyonlar ligi takimi oldugumuzun mesajini da vermeye devam etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın