resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6146
    yasin'i defansif yönü kötü diye aldığını yerine her yönü kötü olcanı koyduğunu söylemiş ve taraftara gönderme yaparak "yanlış yaptık herhalde" demiştir. olcan'ın gereksiz yerde, saçma bir zamanda topu carole'e takacak olan kavruk çocuğa camış gibi girdiği frikik gol olsa idi ne söyleyecekti gerçekten merak ediyorum. aklı selim hiçbir adam olcanı bu maça almaz. gerekirse jose'yi sağa sabrinin önüne podolski'yi sola carole önüne çekersin ama elit 50 td getirelim kim girsin diye soralım; iddia ediyorum hiçbir oyuncuyu tanımasalar dahi "şu tombik malzemeci neden yedekler ile oturuyor" der adamlar.

    sen her galibiyetten sonra taraftara laf sokacağına önce hoca olarak git sözleşmesine zam yaptığın adama tacı rakibe atmamayı öğret beyim.

    kümülatif olarak burak ve umut kadar gol atan alışık pozisyonu dışında oynayan podolski'den memnun değilim demeyi biliyorsun; iyi güzel ama çık bir maç sonunda da "umut'un 6 pasta bomboş önüne gelen topları artık gol yapması lazım" de de samimiyetini görelim.

    sen 8 maçta 7 gol atan gignac'a , forvet sandığınız ama kanat haliyle swansea'yi epl de sırtlayan ayew'e burun kıvıran, nantes ile 8 maçta gol veya asist yapamayan sigthorson'a ağıt yakan adamsın. taraftar bas bas gol atabilen, oyunun içinde kalan forvet lazım diye bağırırken gerek yok diyen, forvetsizlikten (gol atamayan forvetlere şans vermekten) saçma sapan puanlar kaybeden de sensin. sinan'ı oynatalım diye bruma'yı kiraladığını iddia eden ama sinan'ı oynatmayanın da babam olmadığına çok eminim.

    önce samimi ol. sonra korkma. gol atıp yaslanma, kütür kütür çık maçlarını kazan biz laf etmeyiz sana merak etme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın