resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6144
    umut bulut israrindan vazgecmedigi surece kendisine burdan verip veristiririm. goz var, nizam var. burak sakatken koy podolski'yi al sinan'i ya da rodri'yi orta sahani guclu birak. bugun galip geldik bu sevinc tabi ki hepimizin ama gercekleri gormemiz sart beyler. tam bir kagni orta sahasina sahibiz, yavas ve yumusak. forvet desen allah kerim kim vurursa. ikidir chedjou'nun sapkadan tavsan cikarmasina bakiyoruz. dunku macta benfica'nin oyunculari orta sahamizi bes saniyede gectiler haci. selcuk bilal falan yerlerde surunduler. kimse deginmemis ama muslera'nin soguk kanliligi aslinda bize maci kazandirdi.

    soyleyin hanginiz maci 60. dakikadan sonra koltuga yayilip izledi? ben ayakta izledim. son iki dakika televizyona bakamadim. o derece. tabi ki yazin bas bas transfer lazim derken tatli rekabet, takim ici dengeler vs. diye bizi oyalayan hamza hoca yonetim kadar sucludur.

    bugun kazandik ama umarim rehavete kapilmayiz. bu yavas orta saha ile nani ve markovic gibi hizli hucumculara karsi zorlanacagiz. ozellikle sabri kanadindan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın