resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9933
    oyuna girdikten sonra bir kere çıkarken top kaybı yaptı ve tehlikeli pozisyon oldu. bir tane topa dokunarak saçma bir sarı kart gördü. bunlar bugün için hatalı hareketleri.

    bunun dışında oyuna girdikten sonra faydasız falan değildi. maalesef hala bazı futbolcularımı yanlış öngörülerle yanlış yargılıyoruz. burak bugün aldığı toplarda basit top kayıpları yapmadı ve sakince rahat durumdaki arkadaşına pas vererek doğru ve risksiz olanı yaptı. rakip stoper luisao'ya bir sarı kart göstertti. (bir an luisao'nun 3. sarı kartı olduğunu düşünüp sevinmiştim ama değilmiş.) yan hakem kurbanı oldu. 90+4'te muhtemelen %90 atacağı bir pozisyonda yanlış bir ofsayt kararı çıktı.

    sneijder'in iyi pasını iyi bir göğüs kontrolü ile önüne aldı ancak sol ayağıyla yaptığı vuruş kötüydü. golü kaçırdıktan sonra "sırıtacağına adam gibi vur şu toplara" dedim. o pozisyonda sırıtacak bir şey yoktu ama üzerinde durulacak bir konu değil.

    çoğunluğun aksine ben kendisini sahada görmeyi özlemişim. bugünkü gibi sakin, dikkatli oynadığı sürece biz burak'ın daha çok ekmeğini yeriz. hafta sonu kadıköy'de ilk 11'de başlayacağını düşünüyorum. genelde suskun olduğu fenerbahçe maçlarının aksine hafta sonu oynanacak maçta çok iyi oynayıp gol atacağını düşünüyorum. vurduğun gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın