resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6131
    her galibiyetten sonra galatasaray'ın yenilmesini isteyenlere inat, mahvolsun ama gitsin diyenlere inat diye sığ sığ yorumlar yapmayın artık ya. yazmıycam diyorum bu başlığa yine dayanamıyorum. 21 ekim 2015 galatasaray benfica maçını izledik hepimiz. hiçbir yararlı hareketi olmayan umut bulut nasıl 80 dakika oyunda kalıyor ya nasıl? burak girdikten sonra hiçbir şey yapmadı sadece faul aldırdı ve gelen topları kontrol edip yana verdi fakat o bile ibrahimoviç etkisi yarattı. podolski gibi inanılmaz etkili şutlar çeken adamın var fakat sen umut gibi bir yeteneksizle 80 dakika harcıyorsun. kedi içimizden halledicez dedin dedin fakat bir kez podolskiyi forvet oynatmak aklına gelmedi be hoca.
    orta saha oyundan düştü 2 pas yapamıyoruz ama sen bizim gibi benfica baskısının bitmesini bekliyorsun. jose rodriguez'i sen aldırdın eyvallah. ya bilal'i eleştirmiyoruz bu maç fena değildi ama adam öldü be hoca 70'ten sonra selçuk ve bilal öldüler. şunlardan birini çıkarsan ne olur? niye çıkarmıyorsun? kendiliğinden adamların baskısının geçmesini bekliyoruz. jose gibi top tutan pas yüzdesi yüksek bir adamı niye oynatmıyorsun?

    olcan'ı niye aldın hoca bi anlatsana allah aşkına? ne düşündün? ligde bu sene topla kaç dakika şans verdin bu adama da ölüm kalım maçımızda takıma nazaran çok da kötü oynamayan yasin'i çıkarıp olcan'ı alarak hücum aksiyonlarımızı iyice bitirdin? defans yapacağını sanarak aldın ama olcan'ın defans yapıp yapamayacağını kime sorsan söylerdi be hoca.

    ama 3 kupası var di mi? yersen.

    belki çok fazla iyi özelliğin var antrenör olarak ama çok büyük bir kötü özelliğin var. hatalarını görmüyorsun ve ders almıyorsun. ısrarla aynı şeyleri deniyorsun. bu özelliğinden vazgeçmezsen asla büyük hoca olamayacaksın.

    son olarak ünlü bir sözle bitireyim yazımı:
    delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir. albert einstein
App Store'dan indirin Google Play'den alın