• 76
    işin tekniğini taktiğini geçtim artık, zaten herkes takımın ne oynadığını görüyor sahada net olarak. kazanırken de kaybederken de sebepleri anlamak isteyen orada.

    fakat adalet kavramından bu kadar uzakta bir adamın galatasaray teknik direktörülüğü yapmasını ben içime sindiremiyorum kardeşim. o emre çolak'ın, sinan gümüş'ün jose rodriguez'in 21 ekim 2015 galatasaray benfica maçında alanen hakkını yiyen bu adamın, acilen istifa etmesini istiyorum.

    gitsin malum partiden milletvekili falan olsun, adam kayırmak onların işi, bu güne kadar adaletsizlik görmemiş, adam kayırılmamış bu kulübün değil.

    edit: hem kendi başlığında hem de burada mancini-ceyhun örneği ile kıyas yapılmış. haftalardır rotasyon içinde olan, hatta onbir başlaması gerekirken yedek bekleyen adamlar yerine maç kondüsyonu sıfıra yakın olan doğru düzgün 18e girmeyen,girmememesi gereken bir adamın, takımın 2-1 önde olduğu ve oyundan düştüğü anlarda oyuna girmesi ile, mancinin doğru ya da yanlış, ki bence yanlıştı, sürekli rotasyona koyduğu ceyhunu oynatmasını bir koymak nasıl bir mantık ürünü, hayretler içerisindeyim. gerçekten bu sözlükte yorum yapmak çok zor olmaya başladı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın