• 48
    ne kişisel egoymuş arkadaş (!), adamlar serie a'da, ligleri başlamışken, milli maç arasında kendilerini geliştirecekken kalkıp adana'lara geliyorlar.

    belli bir siyasi görüşü yıllar boyu düşman ilan edip de, sözüm ona düşman olmayanların ayakları altında inim inim inlemeyi kendilerine layık görenlerin bu maça layığıyla bakmalarını zaten beklemiyorum. zaten bu maçın ve bu maçın ardındaki bilincin bazılarının takdirlerine de ihtiyacı yok. o bazılarının padişahı çok yaşasın o bize de yeter.

    futbolun sadece futbol olmadığını, ezbere nefretlerle beyni yıkanmışların tertemiz bir dostluk maçından bile ne kadar ürkeceğini bile gösterebildiğini anlatan maçtır.

    iki taşı üst üste koyup, ezilmiş meşrubat kutusunu top yaparak oynadığı futbolu, "endüstriyel futbol" zehri altında "işte forma alınır, tv yayın parası ödenir, maç başı 130 bin lira kazanılır" haline dönüştürmüş kişilerin mantık süzgeçlerinden geçemeyecek olan maçtır.

    başka bir dünyanın mümkün, başka bir futbolun güzel, başka bir maçın keyifli ve kardeşçe olabileceğini göstermiş maçtır.

    maçtır en dirençlisinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın