• 34
    https://twitter.com/...s/656406750330036224

    burada fenerbahçeli ufak bir çocuğa atarlanıp tribünden atmaya çalışıyor birkaç holigan. gerçekten 'ama'sı olmayan bir durum. zira eleman çocuk la. bildiğin babasıyla dayısıyla ne bileyim bir yakınıyla maç izlemeye gelmiş. tuttuğu takımı izleyecek. 10 yaşlarında daha dünyadan holiganlıktan bir haber.

    (bkz: 27 ekim 2013 kayserispor galatasaray maçı) için iskenderundan bir araba bularak maça gittik. daha önce deplasmana galatasaray tribününde gitmiştim bu stadyumda. sanırım mourinho'nun bizi izlemeye geldiği maçtı. önceki geldiğim maçın %50sinden fazlası hatta çok daha fazlası galatasaray taraftarıydı. *. neyse işte kayseri kale arkasının üst tribününden bilet aldık. bizim alt tribünde bunların kapalı kale adlı grupları vardı. maçın başlamasıyla birlikte tribünlerin yine büyük bölümünün bize ait olduğunu gözlemledim. artık gol sevinçlerine falan rahatça kalkıyorduk. bildiğin insanlar ailelerini çoluk çocuğu alıp tuttukları takımın maçına getirmişlerdi. neyse her şey güzel maçta 4-2 öndeyiz. bir tane sıfatsız * bizim tribüne dönüp küfürler etmeye başladı. üzerinde kayseri forması vardı. yani onların takımını desteklemiyor diye kayserililere ağız dolusu küfürler ediyordu. hani ben arkadaşlarla gelmiştim benim bile tahammülüm azalıyordu. nitekim birkaç kişi ayaklandı yanındakiler yatıştırdı falan bu adam ısrarla küfüre devam ederken yukarı merdivenlerden bir dayı adama uçtu . bildiğin uçtu adama yumruğu sallarken takla yedi kafası falan kanadı. sonra tribün bir anda ayaklandı. adam linç edilmek üzereyken ağlayarak polisin arkasına kaçtı kafasını falan tutuyordu. 30 küsür yaşında adam zırıl zırıl ağlıyordu. bu yaştaki bir adamın bu sebeple dayak yemesi kadar onur kırıcı bir şey olabilir mi. kardeşim siz ne yapıyorsunuz yahu. hala mı holiganlık hala mı futbol teröristliği. bitti artık bunlar.

    bir de kayserispor var tabi. kayserili arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla sırf biletlerin çoğunu bedavadan sağda solda okullarda falan dağıtıyormuş. biz ordayken bilet dağıtımına denk geldik. kulübü takiple gelen 3-4 minibüs taraftar bir yerde toplandı biletlerini aldı ve maça gitti. bu taraftarların arasında 1 tane bile üniversite mezunu adam bulamazsınız. ki genelde bütün kulüplerinki böyle. siz böyle serseri adamları stadyumlara soktukça bizim çoluk çocukla maça gelme ihtimalimiz azalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın