resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7467
    başka bir kişiyi eleştirmek için illa bir başkasını övmek zorunda mıyız? onun döneminde yapılan harcamaların ne kadar korkunç boyutlarda olduğunu ve şu anda avrupaya gidememe riskimiz varsa ünal aysalın da bu suçlulardan biri olduğunu ne zaman idrak edeceğiz. detaylı bilgi ve kendisi dönemindeki harcamalar için adnan öztürkün asporda katıldığı programı açın youtube'dan izleyin derim ben.

    kendisi 3,5 yıl boyunca ne rivaya ne başka bir yere çivi bile çakmadı. alınan forma sponsorluğu, hisse senedi satışı gibi konular hariç gelir getirecek yeni hiç bir proje üretmedi. şu an nefret ettiğimiz dursun başkan aydın özbek bile otel olsun, riva olsun yeni birşeyler yapmaya çalışıyor. derseniz ki karizma, vizyon eyvallah derim, ünal aysal'da bunlardan bol miktarda vardı, ama üretilen projeler ve geleceğe yönelik adımlarda adamın hiç bir icraatını görmedik. çok iyi yönetim ve teknik kadro varken işi one man show'a döktü, işler patlayıp bir de mali yönden kulüp çok büyük sıkıntıya girince arkasına bile bakmadan kaçtı. işin bütün özeti o.

    galatasarayın en efsane başkanı olabilecekken bırakıp kaçıp giden adam oldu. şimdi gittiği yerde kendisine bize kazandırdığı başarıların hürmetine mutluluklar dilerim. ne kadar uzak o kadar iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın