• 3
    eğer anlaşma doğruysa çok güzel ve doğru bir anlaşma.

    aylardır burada bağırdığım riva değil florya'dan çıkılmalıdır tezi de doğrulanmış oluyor basketbol salonu da cabası ulan olursa galatasaray'ın geleceği adına tesisleşme adına muazzam bir imza olur.

    dursun özbek sadece bu icraati ile kötü başkan statüsünden iyi başkan statüsüne yükselir gözümde.

    ayrıca türkiye'de bitmeyecek olan inşaat sektöründen bir sponsor bulunması da daha uzun süreli bir birlikteliğin habercisi olur.

    edit: haberde 450 milyon gelir denilmiş. 450 milyon dolar para alınacaksa bunların üzerine karlı anlaşma hatta kazıklamışız demektir dumankaya'yı umarım doğrudur.

    şöyle düşünelim, kendine ait kirasız, bol localı ve daha yüksek sayılı arena'ya yakınlığı sebebiyle seyirci sayısı artacak bir salon, florya gibi dar ve hepsi sana olmayan araziden çıkıp %100 kendine ait ve modern geniş bir tesise kavuşma bir de üstüne para.

    herkes 800 milyon dolarlık riva konut projesinden bahsediyor. 800 milyona satacağın binaların masrafını unutmayalım. 800 tane lüks villa kaç paraya yapılabilir sizce hepsini toplam 200 milyon dolara kapatsak bile arada 600 net kar kalır. üstüne riva tesislerini düş, 100 milyon dolar, üstüne yeni spor salonunu düş 50 milyon dolar yine geldin 450 milyon dolara.

    he spor salonu gibi basketbol, voleybol, hentbol gibi salon sporlarının oynanabileceği seyirci ve gelirin yükseleceği bir ortamda 450 değil 300 milyon dolara bile ben razıyım.

    ki nakit yerine sürekli gelir getirecek şekilde yapılacak rezidans projelerinden pay alınsa çok daha faydalı olur. sürekli gelir olması bize daha çok katkı sağlar.

    gençlerbirliği maçında bir kongre üyesi abim stadda seçimden sonra ya florya ya riva satılacak diyordu demek buymuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın