• 36
    saçma sapan kaybettiğimiz 3216361283. maç.

    basketboldan çok fazla anlamam. pivotmuş, uzunmuş, kısaymış, içeriye box mu ne edermiş falan bilmem. izlemeyi severim ancak basketbolla alakalı terimlere hiç aşina değilim.

    bu maçın da son çeyreğini açıp izledim. son 3 dakika kala 3 sayı gerideydik. efes'te bir adam var (ginger mıdır, gringer mıdır her ne karın ağrısıysa artık), arka arkaya 2 tane üçlük yolladı bizim potaya. ikisi de 24 saniyelik hücum süresinin son saniyesinde.

    basketboldan anlamam demiştim ancak basketbol oynayan adamların basketboldan anlamamasına anlam veremiyorum. adam çizginin gerisinde bekliyor, kalmış son 3-4 saniye, belli ki atış yapacak. yaklaşsana abicim adama. çizginin öbür tarafında adamı savunmanın mantığı nedir? 3-4 saniye içerisinde bu adam hızlanacak da, gelip seni geçecek de, içeriye girecek de turnike falan mı atacak? kıçında motor mu var abi bu adamın? üçlük atmaya çalışacağını 5 yaşında çocuk bile anlayabilecekken ne diye serbest bırakıyorsunuz adamı o kadar?

    lan hadi bir halt ettiniz, ilkinde serbest kaldı da attı. ikinciyi nasıl attırmayı başardınız lan? aynı basketten 2 tane attı adam. bekledi, sektirdi, bekledi, sektirdi, üçlüğü attı. bizimki de öyle izledi durdu. aferin. gerçekten aferin. öyle bakın uzaktan uzaktan e mi?

    basketboldan anlamam demiş miydim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın