resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3073
    umut sadece "çok kötü bir bitirici" değil. umut çok kötü bir futbolcu. bakın "forvet" demiyorum, "futbolcu" diyorum.

    iki metre ötesine pas atabilmek için 5 defa topu tepikleyen, havadan gelen bir topu - yumuşak bir geliş de olsa - kontrol etmek istediğinde minimum 1 metre öteye sektiren, birinci ligde, türkiye'nin en büyük kulübünde oynayan forvet umut bulut.

    15 metre düz bir çizgi çizsen ve desen ki umut topu burada hızla sürmeni istiyoruz, süremez. evet, umut bulut böyle bir futbolcu.

    mesela ben umut'un nasıl beşe iki top kapma çalışması yaptığını düşünemiyorum. bence yaptırmıyorlardır. ya da sadece ortaya koyuyorlardır. bir forvetin topla arası bu kadar kötü olmamalı arkadaş. gol atmak dışında her şeyi yapmayı çalışan bir adam umut. pozisyonlara bakın, kaleye yakın olması gereken yerlerde, orta sahaya kadar gelmiş pas yapmaya çalışıyor.

    umut koşuyor deniyor da nereye koşuyor amk? 5 tane adam pas yapıyor, umut da gidiyor saçma sapan onlara basıyor. bu mu koşmak?

    kimse bana umut bulut'u korumasın. umut, baya baya kötü futbolcu. hatta ali lukunku dahil, galatasaray'da oynayan en kötü futbolcu olabilir son 20 yılda. yani hani bak o kadar kötü futbolcu ki barış özbek, mustafa sarp falan onun yanında iyi futbolcu olarak kalır.

    hadi selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın