resim
Iker Casillas Fernández
Görev:Yönetici
Takım:Real Madrid
Yaş:43
Uyruk:İspanya
  • 276
    eğer uyanıp tekrar uyursan öğlen vakti çok saçma rüyalar görüyorsun. istisnasız böyle oldu bende. bugün de bir yenisi eklendi kkasjdl.

    casillas'ı ziyarete gidiyorum abi. böyle koca bi arazi. arkada malikanesi var. 2 futbol sahası var biri tadilatta onları geçip eve varıyorum. tadilatta olanda da çalışanlar öğle yemeği arası vermiş oturuyorlar aksjdk baya bizim işçilerden ama. avrupa işçisi mi gördük olacağı bu yani. neyse odadayım, sol köşede casillas bağdaş kurmuş oturuyor o da bişeyler yiyor. ama baya sini üzerinde. bildiğin bakır sini yani. ben de çöküyorum yanına. ingilizce konuşuyoruz işte diyorum ki futbolla çok yakından ilgilenen biri olarak hele bir de real madrid gibi dünyanın en büyüklerinden bir takımın futbolcusunun yanında olmak gurur. tam o anda gözüm altındaki porto amblemli eşofmanına ilişiyor jkasd. sağolsun o da bozuntuya vermedi ya valla rüyamda mahcubiyet yaşadım. sonra daha da yatamadım zaten ağlayarak uyandım.

    casillas'ı da sevmem yani kalecilik olarak. nerden rüyama girdi bilmiyorum. ama burayı okuyorsa kendisine şükranlarımı sunuyorum beni bozmadığı için sağolasın sini yürekli adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın