• 87
    türk futbol medyası içinde futbol bilgisi en üst düzeyde yorumcu ve spikerdir. mesleğine olan saygısı ile çok uzun yıllardır camia içinde kendine yer bulabilmiştir. güncel futbol yorumları katiyen politik veya tarafgir değildir. fakat güncel futbol yorumu yapmak her konuda olduğu gibi subjektif ve riskli bir durumdur. yanlış tespitleri ve hatta abarttığı ön görüleri elbette olacaktır. kendisini bu anlamda eleştirenlere ve hatta sırf bu yüzden yerden yere vuranlara biraz kendilerine bakmalarını öneririm.

    ayrıca güntekin'i anti galatasaraylı ilan edenlere de ''bi oha lan'' diyeceğim. eğer bir anti durumu içinde adını anacak isek bu kesinlikle fenerbahçe ile beraber olur zira güntekin futbolun gerçekten sadece futbol olmadığını çok iyi bilen 90 dakikalık bir dilime indirgemeyecek kadar kaliteli bir futbol severdir. ''türkiyede bir sistemden ve kültürden bahsedecek isek sadece galatasaray'ın kültüründen bahsedebiliriz'' diyecek kadar galatasaray'ın türkiye standardının ne kadar üstünde bir camia olduğunu beyan etmiştir. haa kalkarda bir gün ''ben fenerbahçeliyim arkadaş'' derse kendisi hakkındaki fikirlerimde zerre değişme olmaz. güntekin yaptığı işe hakim, futbol ve futbolcu bilgisi son derece engin aynı zamanda futbol sistemleri ve felsefelerine değin bir çok konuda azami düzeyde ihtisas sahibidir. futbolun tarihi konusundaki yeterliliği de yaşına göre mükemmel seviyede. şimdi kalkıp da bu adam fenerbahçeli olsa kaç yazar neticede bu işi biliyor kardeşim.

    keşke bir gün kendisiyle sohbet şansım olsa da oturup serie a'nın 90lı yıllarından muhabbet etsek o da bana milan'ın van basten'li yıllarından bahsetse. euro 96'nın o baldan tatlı anılarından konuşsak.

    edit: beşiktaşlıymış eleman. fakat öğrenmeme rağmen fikrim zerre değişmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın