resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 522
    (bkz: #1832179)

    he gardaş he olcan'ı kesti he. he telles hiç oynamazdı bu takımda, carole da onun yerine transfer edilmedi. he ilk fırsatta da unutulacak.

    hamza hoca'dan önce 11 haftada sadece 2 kez (erciyes ve kasımpaşa maçları) 90 dakika oynayıp taffarel'le çıktığımız antep maçında sadece 1 dk süre alabilen, 8 maçta forma yüzü göremeyen hatta 6 maçta 18'e dahi giremeyen; hamza hocadan sonra kalan 23 maçın 17'sinde ilk 11 başlayan, 2 maçta sonradan oyuna giren, 1 maç sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayan, 1'i şampiyonluğu garantilediğimiz rize maçı olmak üzere sadece 3 maçta forma giymeyen ama tüm maçlarda 18'de yer alan telles'in yerine değil,

    hamza hoca'dan önce 11 maçın 9'unda -6'sı ilk 11 olmak üzere- forma giyen, 1 maç sarı kart cezası yüzünden oynamayıp sadece 1 maçta (balıkesir maçı) kadroya alınmayan, hamza hoca'dan sonra kalan 23 maçın sadece 10'unda ilk 11 oynayan olcan'ın yerine transfer edildi. he yersen.

    yahu basmakalıp ve ezber fikirlerinizi her başlıkta dile getirmeden evvel bir yoklama yapsanız, internet çağındayız, burada işkembe-i kübradan sallayıp üzerine analizler, tezler, teoriler bina ettiğimiz bilgiler acaba kendi önyargılı düşünce dünyamızda ürettiğimiz basit ve bir o kadar da saçma halüsinasyonlardan mı ibaret diye biraz düşünseniz hem bu kadar kasılmaktan kurtulacaksınız, hem de kuyuya attığınız taşlar için bizi bu kadar yormayacaksınız.

    ama yine da gönlünüz olsun hadi, faşist hamza hamzasson (ahahahaha yazarken yine kahkahalara boğdu bu müthiş espri) ilk fırsatta yerine evladı, yeniçeri ocağının kul kethüdası, allah allah deyip geçen genç olcan'ı oynatacak. he aynen öyle gardaş, inandığın gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın