resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6064
    son 4 maçta 4 galibiyet alarak şu an ligde en çok üst üste maç kazanan antrenörü konumunda. öngörüleri yine tuttu, düzlüğe çıktı. ilk 4 maçında sadece 1 galibiyet almasına rağmen kontrolünü kaybetmemesi ve kendine ve takımına olan inancı sayesinde bir anda 4'te 4 yapması çok büyük başarı. takımın bu 4 maçın ikisinde geriden gelmesi ve diğer iki galibiyeti de ligin en zor deplasmanlarından ikisi olan trabzon ve başakşehir'den çıkarması yine ayrı bir başka önemli detay. kısacası hoca ve takımı vazgeçmiyor. bırakmıyor.

    bu 4'te 4'ü çok önemli bir başarı olarak göstermemdeki asıl neden; sezon başından beri hocayı çok ağır bir şekilde eleştirip çok büyük baskı altına almamız ve basının da yangını benzinle körüklemesi.

    hatırlarsanız mersin maçı sonrası "artık işi bitti, buraya kadar, sonunda kurtuluyoruz" diye yazılan entrylerle dolmuştu burası. gazetelerin köşeleri de aynı şekilde. ancak tüm bunlara rağmen sonuç olarak muhteşem bir dönüş yaptı.

    oyun olarak belki de istediğimiz galatasaray'ı ilk kez bugün * gördük ama böyle bir cenderenin içinden böyle bir seriyle çıkmak gerçekten takdire şayan.

    takıma gelince, defolu bir takımız. bir adam yiyen orta saha'mız olsa ya da 2011-2012 sezonun melo'su. işler çok daha farklı olabilirdi. buna rağmen iyi gidiyor galatasaray, desteği kesmemek lazım.

    bu arada fenerbahçe maçında işinin çok ama çok zor olduğunu da ekleyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın