resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9913
    futbolun birçok gereklerini yerine getiremiyor. ama burak yılmaz koşmuyor mücadele etmiyor diyen adama sadece gülerim. başakşehir maçında podolski'nin o performasını burak gösterse 90 dk sahada gezdi hiçbişey yapmadı elle kontrol edip bi gol attı qral oldu diyecektiniz. azıcık objektif olun. kininiz nefretiniz maçları izlerken oyuncuları objektif değerlendirmenize engel olmasın.

    burak yılmaz hücum faulmuş. milan baros neydi? istisnasız her maç sarı kart gören, rakip stoperlere sürekli faul yapan bir forvet değil miydi baros?
    burak yılmaz gol kaçırıyormuş. bana girdiği pozisyonları gol yapma becerisi %85 olan bi oyuncu gösterin. (%75 olanın fmde bitiricliiğini 20 yapıyorlar) hem koşacak çabalayacak hem de üstüne bir de her yakaladığını atacak. öyle bir dünya yok arkadaşım geçin o işi.
    hakan şükür konusu açanlara şunu söyleyeyim, burak 3 senedir bizde. hakan şükür'ün 1 sezonda kaçırdığı kadar gol kaçırmamıştır henüz. kaçırmıştır diyen yazar maksimum 20 yaşındadır hakan şükür'lü günleri hayal meyal hatırlıyordur. bi maç hatırlıyorum 6 pastan 2 tane yandan auta tıngır tıngır yuvarlamıştı hakan saç baş yolmuştuk.

    mancini kendisinden sol açık yaratmaya çalışırken çok komik goller kaçırdı burak. ama onun dışında öyle bu çok gol kaçırıyor yea dencek kadar gol kaçırmadı. sanırım siz futbol maçlarının sadece özetlerini izlediğinizden gol denen şey hiç kaçmıyor millet yakaladığını atıyor falan zannediyorsunuz.

    burak yılmaz'ı bencillik, top kontrolü, pas tercihleri vs gibi özellikleri nedeniyle hep eleştirdim. yine eleştireceğim. ama burak hiç koşmuyor, burak çok fazla gol kaçırıyor gibi argümanlar sunan adamı maçları biraz daha objektif gözlerle izlemeye davet ediyorum.

    gerçi bazı oyuncuları gol yedirseler çok iyi oksijenli solunum yapıyor, kanattan bindirme yapmasalar orta yapmasalar ama geriden iyi oyun koruyor diye övecek materyaller ararken bazı oyuncuları ne yaparsalar yapsınlar itin götüne sokup çıkaran adamlardan bahsediyorum... burak yılmaz'ın hollanda maçında attığı golü bile niye kaleye vurdu diye eleştiren adamlarda objektiflik aramak ne derece doğru o da tartışılır. adam 7 metrelik kalenin önünce topla bomboş buluşmuş dönmüş vurmuş gol atmış skor zaten 2-0. niye kaleye vurdu yazan gördüm ya. podolski olsa alman panzeri müthiş özgüven bla bla bla başlarlardı.

    ben burda burak yılmaz'ı övmüyorum. fanboyu falan da değilim. fanboyu olabileceğim tek şey galatasaray armasıdır. sadece performans değerlendirirken birazcık daha objektif olun. nefretiniz kininiz objektifliğinizin önüne geçmesin.

    tomas necid'in bursaspor'da attığı gollerden gaza gelip çok iyi oyuncu burak'tan iyi falan yazanlar olmuştu. tomas necid'in attığı golleri bi açın izleyin. kale sahasında bomboş topa vuruyor. sonra şu soruyu sorun. biz forvet oyuncularımızı o bölgede topla buluşturabiliyor muyuz? biz forvetlerimizi o bölgede topla buluşturacak hücum varyasyonlarını malesef yapamıyoruz. forvetlerimiz topla hep rakip ceza yayının önünde 2 stoperin kucağındayken buluşuyor. onu gol yapmak için de sergio aguera'ya ihtiyacın var. bizim önce düzeltmemiz gereken bi hücum varyasyonu problemimiz var. bunu nasıl göremiyorsunuz gerçekten anlamıyorum. adam zannediyor ki burak'ın yerine x bi oyuncuyu koysak bütün dertler bitecek. nah bitecek. sen forvetini rakip kaleye uzak noktada 2 stoperin kucağındayken topla buluşturduğun sürece elinde kun aguero alexis sanchez gibi forvetler olmadığı sürece bitmeyecek dertler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın