resim
Gökhan Töre
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 816
    13 kasım 2015 milli maçta aldığı kırmızı kartla ekşide baya doğranmış. ama biz baya entrikacı bir milletiz bunu görebilirsiniz.

    öncelikle bu harekete 3 maç az bile gelebilir o kadar netim. çünkü yaptığı hareket ciddi manada sakatlık sebebi. hatta adamın spor hayatını bitirebilir. aşil çok pis yerdir. evet ama niye yaptığını düşünmek gerekiyor.

    gökhan'ı daha önce bu tarz müdahaleler ile çok görmedik. biri fatih terim'e hakaret bu. vs vs diyor. işte bunlar hep komplo... yapmayın. rüştü nasıl barca'ya gitti, arda nasıl atm'ye gitti. milli takımlar ile tanıttılar bu adamlar. onun dışında haz boyutu var.

    bundan bir kaç hafta önce emre çolak'ın içerideki atm maçında aslında çok doğru oynarken bir türlü oyuna giremeyip becerisini gösterememesi ile aynı sebepten atıldığını düşünüyorum. aşırı hırs ve konsantrasyon. benzer bir sıkıntıyı arda'nın yaşadığını düşünüyorum. ama arda şu an bunu taşıyabiliyor. korkum barca'da ki ilk maçları. her neyse konumuza dönelim.

    gökhan niye oyuna girdiğini amacının değerini çok iyi biliyordu. ve bu görevi kaldıramadı. çünkü bir final maçı hattı final dakikalarıydı. yaptığı hatayı düzeltmeye çalışırken de istekli bir şekilde o hareketi yaptı. evet istekli. kast var. hatta bu yüzden baya büyük ceza almalı. ama amacı hatasını düzeltmeye çalışıp hiç kendi yazılımında olmayan bir iş denemesi.

    maddi ceza (maç cezasından bahsediyorum) başka ama adamın niyetini okuyup bunu entrikalara bağlayıp adamı vurmak. pek hoş değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın