resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9901
    guardiola'ya yanılmıyorsam geçtiğimiz sene lewandowski'nin performansı soruluyor ve hoca da: önemli olan büyük resim, büyük resimde iyi oynayan bir bayern var dolayısı memnunum vb. tarzda bir açıklama yapıyor. yani bireysel olarak lewandowski'nin performansından çok takımın uyumuna odaklanmak gerektiğine dikkat çekiyor.

    işte burak yılmaz mevzusu tam da bununla alakalı. burak oyunda olduğunda takımın uyumu bozuluyor, rahat rahat pas yapamıyor, bugün ki gibi oyun kontrolünü elinde tutamıyor, rölantide maç götüremiyor. ama bireysel olarak burak gol atıyor mu atıyor.

    yine bir diğer örnek arda turan'a barcelona'ya transferindeki en önemli özelliğin sence nedir diye soruluyor. asistim, oyun zekam, pas kalitem demiyor arda. top kaybetmiyorum bence en önemli etken bu diyor. şimdi aynı şeyi burak için düşünelim. ofsayt , fauller, pas hataları, hatalı top kontrolleri, hava topu alamayışı. bunların her birisi topun karşı takıma geçmesi ve karşı takımın gol araması demek, defansın daha fazla zorlanması demek, kaleciye daha çok iş düşecek demek, orta saha oyunu rakip sahaya yıkamadığı için git gel yapmak zorunda kalacak ve daha fazla yorulacak demek.

    işte bunlardan dolayı burak yılmaz oynatılmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın