• 75
    ankara'daki patlamada fail olarak hdp'yi işaret eden zat. böyle bir patlama akp'nin çözüm sürecinden oy koparmaya çalıştığı bir zamanda olsa kendisi böyle konuşabilecek midir? buna evet diyebilen var mı? aziz üstel 13 yıllık akp iktidarının bir ânını eleştirebilmiş mi? böyle bir şey vaki mi? ben twitter'dan takip ediyorum kendisini. böyle bir şeyi hiç görmedim. ona göre cumhurbaşkanı pırıl pırıl bir insan, onu sevmeyenler hep hain. böyle bir algı var insanların bir kısmında. fanatizmden başka bir şey değil. idrisk bu yüzden meczup gibi dolaşıyor ortalarda mesela.

    bu güruh suruç'ta da aynı şeyi söylüyordu. saldırgan ışid bağlantılı çıkınca o konuya bir daha dönmediler. (olayın üstüne de gitmediler. tek bir sorumlu bile bulamadılar) şimdi yine ışid bağlantısı kuvvetle muhtemel. bile bile yalan söylüyor.

    velevki pkk yaptı. türk polisi ankara'nın göbeğinde bombalı saldırı yapmaya izin verecek kadar aciz mi? çıksın bunu desin. mit sende, emniyet sende. madem ki hdp oy yükseltmek için yaptı, o kadar telefon dinleniyor, ortaya çıkarsınlar. bağlantıları ispatlasınlar. devletin güvenlik zaafiyetlerini sorgulasınlar. e hadi?

    rte bugüne dek hep düşman yaratarak başarılı oldu. yeni düşman bütün akp'yi sevmeyenler. hepsi pkk'lı, terörist vs ilan edilecek. normal. tüketici güven endeksi cumhuriyet tarihinin dibindeyken normal. euro tarihin en yüksek seviyelerindeyken normal... yurtdışında ele güne madara olmuşuz. millet cidden dalga geçiyor bizimle.

    aziz bey bunları eleştirsin cesareti varsa. oysa yok.

    kendisi de kendisinin çok vasıflı bir adam olmadığını biliyor ki iktidar desteği olmadan kocaman bir hiç olacağının farkında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın