• 66
    ortada inanılması mümkün olmayan savlar sunan -patlamanın olduğu bölgenin jeopolitik konumundan yeterince bahsettik, iktidarın polisinin uygulamalarına kısa bir selam çaktık- ve iktidar ağzıyla belli bir kesimi eleştiren twitler atabildiği için -ki bu twitlerdeki rasyonelliğin x sıfırdan bir küçük sayı olmak üzere x'e eşit olduğunu anlatmaya gerek yok-; ölenlere bir gram saygısı olmadığı için, ölenler için greve giden insanlara bir gram saygısı olmadığı için insanlığından çıktığını düşündüğüm zat. bunu anlamak istemiyorsanız söyleyin, söyleyin de boşa giden hayatımın boş dakikalarını sizin gibi boş beleş adamlara ayırmayım.

    sedat peker lafına da bu kadar alınmayın, boş bir benzetmeydi. ha ama o da aziz bey ile paralel gidiyor bu konularda. sadece aziz, bir kısım galatasaray taraftarının ve star okuyucusunun iplediği bir adam olduğu için -ki ben de iplemem kendisini, melih şabanoğlu'nun kendisine cevap verdiği twiti görerek ilk entrymi girdim, malum kendisi de ilgi alanımızda- çıkıp da oluk oluk kan akıtacağız diyemiyor.

    özete gel: he anam ben tt'ciyim he ondanım. sen dolusun. süpersin. twitter o kadar da büyük bir şey değil, fikrinizi tt belirliyor gibi kompleks kokan saçma salak bir argümanla gelmeyin buraya yav.
App Store'dan indirin Google Play'den alın